Bitcoin is het beste spaarplan dat u op dit moment kunt hebben.

De rentetarieven naderen wereldwijd de negatieve kant, waardoor besparingsplannen zinloos zijn.
Bitcoin is een veel beter alternatief als u op zoek bent naar een besparingsplan voor de middellange termijn met een grote opbrengst.
Bitcoin geeft mensen financiële vrijheid en de mogelijkheid om effectief te sparen voor de toekomst.

Naarmate meer en meer mensen zich verdiepen in Bitcoin en de bredere crypto-industrie, beginnen mensen vragen te stellen. Moet ik mijn spaarplan verzilveren? Moet ik mijn 401k verzilveren? Moet ik mijn spaargeld investeren? Nou, crypto-nieuwelingen, het antwoord is vrij eenvoudig – ja!

De rente op spaarrekeningen in de VS ligt op een historisch dieptepunt, sommige zelfs op bijna 0% APY. Dit is niet goed voor je geld en je verspilt zijn potentieel. Dus, bijt de kogel door en zeg tot ziens, tot ziens tegen de bank. Zeg hallo tegen Bitcoin!

Heb je genoeg van 1% rente? Dat zijn we zeker!

Voordat we hier ook aan beginnen, neem dit alsjeblieft niet als een financieel advies. Als u dat wel doet, kunnen we zeker niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele onaangename uitkomsten. Nu de formaliteiten voorbij zijn, kunnen we ons afvragen waarom ik mijn bank en haar spaarrekeningen persoonlijk heb gedumpt ten gunste van Bitcoin, en waarom u dat ook zou moeten overwegen.

Nu COVID-19 in volle gang is, verlagen overheden over de hele wereld de rente en drukken ze meer geld om de economie draaiende te houden. In sommige landen zien we zelfs negatieve rentes. Hoewel dit goed is als je aan de leenkant zit, is het vreselijk als je aan de spaarkant zit.

Op dit moment biedt de Immediate Edge Persoonlijke Spaarrekening slechts 1% APY, Barclays Online Spaarrekening 0,8% en HSBC Directe Sparen 0,7% APY. Dit is een vreselijke deal, en er zijn nog ergere deals. Om dit te relativeren, vanaf vorige week, als u uw $1.200 stimuluscheque direct in Bitcoin zou zetten, zou u al een stijging van 46% hebben.

Crypto heeft veel meer potentieel

Zelfs de DeFi-wereld zal je een beter APY-percentage geven dan vrijwel elke bank op de planeet. Sommige projecten van DeFi bieden tot 8% APY aan, wat een enorme stijging is ten opzichte van de traditionele spaarwereld. Als u liever alleen maar investeert, dan doen Bitcoin en andere topcrypto’s het op dit moment erg goed. Zeker, er zullen druppels en dips zijn, maar als de tijd iets heeft bewezen, is het dat Bitcoin ALTIJD terug stuitert.

Ik ga persoonlijk helemaal op Bitcoin in, en als u uw spaarrekening daadwerkelijk wilt laten groeien, zult u dat ook doen. Het is een no-brainer en naarmate de tijd vordert, zal de waarde van Bitcoin, en dus uw spaarplan, ook groeien in omvang!