Bithumb Review 2021 – Legit Place ostaa bitcoineja?

Muut kuin länsimaiset pörssit ovat jonkin verran tabuteema kryptoalojen maailmassa. Japanilaisen Mt. Gox ja Kiinan, Intian ja Korean hallitusten äskettäiset salakuuntelut saivat keskivertokäyttäjän miettimään kahdesti ennen kuin harjoittivat liiketoimintaansa Yhdysvaltojen / Euroopan ulkopuolella. Silti monet ihmiset nauttivat näiden „ulkopuolisten“ tarjoamasta löyhästä sääntelystä ja alhaisemmista palkkioista, mikä teki korealaisesta Bithumbista pörssin yhdeksi maailman suosituimmista salauskauppapaikoista.

Bithumb sijaitsee Soulissa, Etelä-Koreassa

Vuonna 2013 perustetun yrityksen omistaa ja ylläpitää yritys nimeltä BTC Korea.Com Co.Ltd. Tämän vaihdon avulla sen käyttäjät voivat ostaa, myydä ja tallentaa Bitcoinia sekä useita muita kryptovaluuttoja.

Viime aikoina on taistelevat sodan Upbit tittelistä Korean ykkönen kryptovaluutta vaihto . Sen päivittäinen kauppavolyymi ylittää melkein säännöllisesti yli miljardin dollarin arvon ja sijoittaa tämän pörssin kymmenen parhaan maailman pörssin joukkoon. Äskettäin julkaistiin raportti, jonka mukaan Bithumbin 24 tunnin liiketoimien määrä oli 3,48 biljoonaa voittoa (3,27 miljardia dollaria) ja luku oli 8,4 biljoonaa voittoa (7,89 miljardia dollaria) yhdistettynä Upbitiin.

Se on huomattavasti enemmän kuin mikään muu maa, kun otetaan huomioon se tosiasia, että päivittäiset liiketoimet Hongkongissa (jolla on kaksi pörssiä maailman top 10 -listalla) olivat 6,3 biljoonaa voittoa (5,92 miljardia dollaria), kun taas Kiinassa ne olivat yhteensä 3,7 biljoonaa voitti (3,47 miljardia dollaria). vuonna 2017 Korea Herald ilmoitti, että Bithumbin osuus oli noin 10% maailmanlaajuisesta Bitcoin-kaupasta. Tämä prosenttiosuus on nyt laskenut, kun muut valuutat ovat ottaneet osuutensa kaupan määrästä. Silti Bithumb on edelleen merkittävä toimija Bitcoin-markkinoilla, ja päivittäinen Bitcoin-kauppavolyymi saavuttaa satoja miljoonia dollareita. Pörssin mainitaan säännöllisesti olevan vastuussa noin puolesta Etelä-Korean Ethereum-kaupasta.

Säätö

Kuten kaikkien korealaisten alustojen kohdalla, myös Bithumbia alistetaan Etelä-Korean rahoituspalvelukomissiolle (FSC), Korean reilun kaupan toimikunnalle (KFTC), kansalliselle veropalvelulle (Korean IRS) ja poliisille. Etelä-Korea aikoo ponnistella koko hallitusta salaussääntöjen vahvistamiseksi. Haastattelussa paikallisen radioaseman TBS: n kanssa varapääministeri ja valtiovarainministeri Kim Dong-yeon sanoi: „Ehdotus salausvaluutanvaihdon lopettamiseksi on edelleen harkittavana oleva vaihtoehto“.

„Digitaalivaluutoissa on paljon kohtuuttomia ja spekulatiivisia liiketoimia, joten hallitus uskoo, että tarvitaan kohtuullisia sääntöjä missä tahansa muodossa“, Kim sanoi. Kun maailman suurimmat maat, mukaan lukien Etelä-Korea, pyrkivät saamaan aikaan tiukemman sääntelyn, markkinat ovat kokeneet laskusuhdanteen. Silti amerikkalaisen SEC: n ja CFDC: n äskettäinen todistus Yhdysvaltain senaatin edessä osoitti, että Yhdysvaltain hallitus ei halua sulkea kryptovaluuttakauppaa kokonaan.

He pyrkivät pikemminkin sääntelemään sitä kaikkien hyväksi. Koska Yhdysvallat on yleensä maailman rahoituspolitiikan diktaattori, on odotettavissa, että muut maat, etenkin amerikkalaiset liittolaiset, kuten Etelä-Korea, seuraavat esimerkkiä.

Dieser Eintrag wurde in Bitcoin veröffentlicht.