Jack Dorsey’s Square investerer $ 10 mio. Til at fremme grøn energi til Bitcoin Mining

Jack Dorsey’s Square planlægger at investere 10 millioner dollars for at fremme vedtagelsen af ​​grøn energi i Bitcoin-minesektoren.

I henhold til en officiel pressemeddelelse fra i dag har det amerikanske baserede finansielle serviceselskab Square lanceret et nyt initiativ for firmaet at blive netto-kulstof til drift inden 2030.

Firkant investerer $ 10 millioner

Som en del af planen tildeler det Jack Dorsey-ledede selskab $ 10 millioner til sit Bitcoin Clean Energy Investment Initiative, der har til hensigt at finansiere virksomheder, der driver vedtagelse og forskning i brugen af ​​grøn energi til Bitcoin-minedrift.

Bitcoin kritiseres ofte for dets tunge elforbrug, hvilket gør minedrift til en dyr forretning. En 2019-undersøgelse evaluerede Bitcoins samlede kulstofproduktion som svarende til den i nogle små lande.

Da Bitcoin-minesektoren bliver mere konkurrencedygtig, flytter store minearbejdere til områder, der allerede producerer overskydende energi for at maksimere fortjenstmargenerne.

Fremme af grøn energi

Selvom minearbejdere gradvist bruger grøn energi til deres operationer, ser Square ud til at fremskynde forandringen. Virksomheden planlægger at geninvestere den fortjeneste, der genereres i projektet for at udvide initiativet.

Virksomhedens medstifter og administrerende direktør, Jack Dorsey, sagde, at de mener, at Bitcoin-minedrift en dag vil blive drevet udelukkende af ren energi, der udelukker dets CO2-fodaftryk og driver vedtagelsen af ​​vedvarende energi globalt.

Square håber at reducere sin indvirkning på miljøet ved at spænde over sin portal til fjernelse af kulstof, som lanceres i begyndelsen af ​​2021. Virksomheden har allerede lagt vej mod et neutralt CO2-fodaftryk.

Et Bitcoin Loving Company

I betragtning af at Square har økonomiske interesser i Bitcoin, er dets miljøforpligtelse målrettet mod en af ​​kryptokurrencyens største kontroverser.

Som finansiel virksomhed tillader Square sine kunder at foretage betalinger via deres mobile enheder. Square er også firmaet bag CashApp, en populær app, der giver kunder mulighed for at købe og sælge BTC.

Square betragter Bitcoin som en unik del af dets fodaftryk. Virksomheden køber kryptovaluta på vegne af CashApp-klienter.

Virksomheden blev også for nylig et af de første børsnoterede selskaber, der har vedtaget Bitcoin som et reserve-aktiv. Dette skridt var ikke uventet, da Dorsey altid har været Bitcoin-talsmand.

Administrerende direktør har nævnt mange gange, at bitcoin i sidste ende bliver internetens oprindelige valuta.

This entry was posted in Bitcoin.